7689_1179284885457816_5893325232239370092_n

Moi!

Radio-ohjelma tulee taas ensi perjantaina Radio Kajauksen taajuudelta, sekä nettiradiosta klo 15.15(uusinta sunnuntaina klo 14.15). Jaksossa ollaan jänismetsällä Paltamon maisemissa.
Nuasjärven verkkokalastusjaksokin on leikattuna ja julkaisua vaille valmis. Laitan senkin tänne nettisivuille nähtäväksi ihan lähipäivinä.

Lumet ovat täältä Järvenpäästä lähteneet ja ulkona on valtavan hieno retkeilyilma. Tarkistin eilen pihamaalla telttojen kunnon ja ajattelinkin aloitella retkeilykautta patikoimalla Nuuksiossa. Nuuksiossa on paljon hienoja reittejä päiväretkiä varten. Alue on sen verran kookas, että vähän karttaa pyörittämällä ja suunnittelemalla pari päivää kestävät reissutkin ovat täysin mahdollisia. Alueella on muuten hyvät opastukset, joten se on turvallinen paikka vaikka aloitella vaellus harrastusta tai retkeillä lasten kanssa.
Nuuksion reissulla käyn kurkkaamassa myös Suomen Luontokeskus Haltian. Kävin siellä lasten kanssa viime talvena ja pari tuntia meni kuin siivillä. Nähtävää ja kuultavaa oli paljon. Kaiken mielenkiintoisen ohessa pienet ja miksei isommatkin saavat samalla myös vähän hyödyllistä luonto-oppia. Haltia on mielestäni hyvä nähtävyys siinä missä Lintsit ja Korkeasaaretkin!

Vedetkin on sulat, joten melomaankin pääsee lähiaikoina.

Erämiehen päiväkirja hankki uuden kuvauskopterin. Vanha ”halpis” vispilä kun ei jaksanut kamera lastinsa kanssa nousta enää puiden latvojen ylle. Tulevana kesänä mennään vahvasti siis maalla, merellä ja ilmassa. Testikuvaukset Vuosangan pilkkireissulla sujuivat onnistuneesti ja varustevahingoiltakin, yhtä lapaa lukuunottamatta selvittiin. Nauhalle saatiin hieno kohtaaminen Joutsenen kanssa. Teeretkin taistelivat järven jäällä, mutta kuvausryhmä(meitsi, kopteri ja ahkio), ei millään kerinnyt ajoissa paikalle;-).

Facebookin tykkäykset ovat taas saavuttaneet yhden rajapyykin. 2300 tykkäystä on valtavan hieno juttu! Kiitos niistä!

Huippua kevättä kaikille! Nähdään ja kuullaan EP:n videoilla, sekä Radio Kajauksessa!

Antti