Haulikko-oppia ja Hauenpyyntiä.

Tämän kertaisessa Erämiehen päiväkirjan jaksossa tutustutaan savikiekkojen ammuntaan Sipoossa, sekä käydään pilkkireissulla Kuhmon Vuosangassa.

Haulikon oikeaoppiseen käyttöön erämiestä opastaa Teemu Vähämäki. Teemu on ampunut maajoukkueessa ja kilpaillut paljon Suomessa ja ulkomailla. Ampuma-asentoa ja kiekon ennakoita hiottiin kauniissa kesäsäässsä SMY:n(Suomen metsästysyhdistyksen) radalla Sipoossa.

Jakson toinen aihe on pilkkireissu Vuosankaan Kuhmoon.
Kaveriporukan yli 30-vuotinen pilkkireissuperinne jatkuu ja on taas aika tavata hyvät ystävät Sutisenjärven jäällä.
Lupsakan nuotiolla istumisen ohessa pilkitään Ahvenia, sekä narrataan Haukea iskukoukulla.

Katso video ja lähde Erämiehen päiväkirjan matkaan Sipooseen ja Kuhmoon.

Ep lähtee Montanaan Usa:han juhannuksen aikaan. Matkan päätarkoitus on viettää laatuaikaa vanhimman tyttäreni Saanan kanssa. Montana on kuitenkin sellainen erämiesten paratiisi, että olisi miltei rikollista olla käymättä kalassa ja retkillä. Kamera myös lähtee ilman muuta matkaan. Kesällä EP julkaisee videoita tuttuun tahtiin kerran kuussa. Aiheina mm. Montanan reissu, Nuuksion kansallispuisto, Suomen luontokeskus Haltia, Veto-uistelu, Karhujen ja muiden villieläinten bongaus Itä-Kuhmossa, Ammuntaa ja kalastusta kaikissa eri muodoissa;-)

Pysy mukana!
Antti