Erämiehen Päiväkirja piipahti Kesäkuussa Montanassa Usa:ssa.
Matkan aikana kalasteltiin ja retkeiltiin pitkin ja poikin Montanaa. Kalastimme mm. Gallatinjoella, Missourijoella, sekä Tiberjärvellä. Kamera kävi joka päivä ja materiaalia tuli paljon. Huonosta mikityksestä johtuen ääniraidoista tuli miltei käyttökelvottomia. Onneksi kuitenkin sain miksattua osan raidoista käyttökelvollisiksi.
Jakson alussa kalastetaan Gallatinjoella Ryanin ja Jessen kanssa. He ovat paikallisia tuttujani. Tämmöiset tuttavuudet ovat kultaakin kalliimpia jos haluaa saada reissusta kaiken irti. Ei siinä paljon tarvinnut kalapaikkoja netistä etsiskellä. Istui vaan lava-auton kyytiin ja nautti maisemista.
Jakson lopulla kajakkikalastetaan Missourijoella. Mitään jättimäisiä saaliita ei tullut rannalle, mutta ikimuistoisia hetkiä ja henkeä salpaavia maisemia tallentui erämiehen mieleen.

Montanan seikkailuista tulee toinenkin jakso. Siinä päästään kalalle Tiberjärvelle, sekä kiivetään jäätikölle Glacier National Parkissa. Piipahdetaan siinä toki myös Augustassa, osavaltion suurimmassa rodeossa.

Tervetuloa Erämiehen päiväkirjan matkaan!

Antti